Divendres ben d'hora, ben d'hora...


26/11/2021

Tots els divendres al matí tots els associats del Cercle Empresarial ens trobem per donar una dosi de vitamina extra al nostre negoci. És el moment de fer canvis d'impressions, demanar consells, crear col·laboracions...

Cada divendres aprofitem perquè un de nosaltres faci una exposició de la seva empresa o d'algun projecte en concret als altres associats, també és el moment d'incorporar a nous a associats o de prendre decisions que afecten l'associació.

Aquestes reunions normalment les fem a l'Hotel Utònia, però fa un parell de divendres vam haver de traslladar la reunió i la vam fer al local de la Diva, aprofitant que era aquesta empresa la que feia la presentació de la reunió. La Susanna del Saz ens va sorprendre amb una presentació cantada. Va ser una sorpresa molt agradable! Va aconseguir la nostra atenció plena i va fer un gir al model de reunions que havíem fet fins llavors.

De totes maneres suposem que la resta d'associats no seguirà la línia de la Susanna del Saz o aconseguirem aiguats durant molt temps a Girona.

Tornar al llistat de noticies

Contacte