La nova reforma laboral. Què hem de saber?

El passat 30 de desembre el BOE va publicar el decret llei de mesures urgents per la reforma laboral. Les mesures entraven en vigor el 31 de desembre a excepció de les normes de contractació laboral que seran vigents a partir del 30 de març.

Seguir llegint -

Hotels Ultonia, primera empresa de Girona en obtenir l'etiqueta de viatges sostenibles a Booking i el certificat ISO 14001 en gestió mediambiental

Cada vegada són més els viatgers que donen importància a la implicació amb el medi ambient dels allotjaments que contracten.

Seguir llegint -

1r sopar benèfic del Cercle Empresarial

El Cercle Empresarial és un col·lectiu sense ànim de lucre, que té una clara vocació social i d’ajuda. És per això que no només busca ajudar als empresaris de la província, sinó també ajudar a través de l’organització d’actes solidaris. Aquest any, l'acte en qüestió és un sopar benèfic en benefici de la FEM.

Seguir llegint -

En creixement constant

El Cercle Empresarial està en creixement constant. No som una associació tancada sinó que treballem per augmentar sinergies i per ser més cada dia.

Seguir llegint -

Col·laboració i treball en equip entre associats del Cercle Empresarial

Òscar Vall Produccions i Pintura Nàutica Òscar, dos associats del Cercle, han treballat conjuntament per crear un vídeo promocional.

Seguir llegint -

Distinció per a la nostra associada Francesca Marlop

Francesca Marlop, una de les nostres associades i dissenyadora de vestits de núvies, ha rebut el premi de la plataforma internacional de casaments Zankyou, a la millor empresa de bodes del 2021!

Seguir llegint -

El Cercle Empresarial a Top Girona

L'últim número de la revista Top Girona ha fet un reportatge sobre la nostra entitat. 

Seguir llegint -

Mulla't 2021

Els membres que conformen el Cercle Empresarial han col·laborat amb la iniciativa Mulla't 2021, destinada a la recaptació de fons per l'esclerosi múltiple.

Seguir llegint -

Contacte