Qui som

El Cercle Empresarial de Girona està format per 30 emprenedors i empresaris que, dia a dia, aposten per fer créixer i millorar els seus negocis.

Som una entitat sense ànim de lucre que treballa de manera assembleària. Compta amb una junta que canalitza les demandes i comunicacions, i amb diferents grups de treball conformats segons les motivacions i fortaleses dels socis: relacions públiques, màrqueting, innovació.


Veure més

QUÈ FEM

Al Cercle Empresarial ens reunim cada divendres al matí per donar una dosi de vitamina extra al nostre negoci. Compartim necessitats i inspiració entre 30 empresaris de la província de Girona, des de petits emprenedors fins a multinacionals que comparteixen els seus contactes i idees de negoci.

Perquè junts arribem més lluny.

I perquè a vegades necessitem una empenta o la inspiració d'altres empresaris que ja han recorregut un camí similar al nostre.


Veure més

NOTÍCIES

En creixement constant

El Cercle Empresarial està en creixement constant. No som una associació tancada sinó que treballem per augmentar sinergies i per ser més cada dia.

Seguir llegint -

Col·laboració i treball en equip entre associats del Cercle Empresarial

Òscar Vall Produccions i Pintura Nàutica Òscar, dos associats del Cercle, han treballat conjuntament per crear un vídeo promocional.

Seguir llegint -

Distinció per a la nostra associada Francesca Marlop

Francesca Marlop, una de les nostres associades i dissenyadora de vestits de núvies, ha rebut el premi de la plataforma internacional de casaments Zankyou, a la millor empresa de bodes del 2021!

Seguir llegint -

El Cercle Empresarial a Top Girona

L'últim número de la revista Top Girona ha fet un reportatge sobre la nostra entitat. 

Seguir llegint -

Mulla't 2021

Els membres que conformen el Cercle Empresarial han col·laborat amb la iniciativa Mulla't 2021, destinada a la recaptació de fons per l'esclerosi múltiple.

Seguir llegint -

Contacte