Donem la benvinguda als nous associats del Cercle


28/04/2022

Mail Boxes etc Banyoles estan especialitzats en serveis d’enviament, des de sobres amb documentació fins a paquets, en àmbit nacional i internacional. A més d’impressió, micrologística, etc.

Sustain Green l’empresa compte amb més de 25 anys d’experiència en el sector de l’embalatge biodegradable compostable i reciclable, contribuint per crear un món més ecològic i sostenible.

Il·luminació Gironès està situada a la ciutat de Girona, són especialistes en il·luminacions led i totes les seves aplicacions, també es dediquen a la venda i distribució de petit material elèctric.

Serralleria Joan Bosch  està formada per un equip de professionals  especialitzats en tota classe de treballs amb ferro, alumini i acer inoxidable, oferint solucions personalitzades tant en l’àmbit industrial com particular.

 

Al Cercle treballem de manera assembleària amb empreses de proximitat, compartint necessitats i inspiració per tal de fer créixer i millorar els negocis i empreses. Cada cop estem fent créixer més aquesta associació, benvinguts!

Tornar al llistat de noticies

Contacte