Gràcies! Celebració del Sopar Solidari del Cercle Empresarial


08/05/2023

El segon sopar solidari del Cercle Empresarial celebrat a l'Espai Hoteler Mas Solà de Santa Coloma de Farners va ser deliciós, a més vam gaudir d’una actuació de dansa d’alguns usuaris d’Astrid 21, així com una actuació musical i un espectacle d’humor. Tot amb un ambient molt distès, agradable i divertit! 

Des del Cercle Empresarial vam voler fer un reconeixement a diverses empreses Gironines que són un exemple d'èxit i bona feina. Són moltes les persones i empreses gràcies als quals el segon sopar solidari del Cercle Empresarial va ser possible. També hem de donar les gràcies a les persones que van conduir els diferents actes del sopar com l’entrega de premis o del xec dels diners recaptats per a Astrid 21.

Agraïm la seva participació a Jesús Cuesta, membre de la junta del Cercle Empresarial, que va ser l’encarregat d’obrir l’acte. També agraïm la feina a la Sandra Florenza, membre del Cercle i organitzadora de l’acte, i a en Jordi Grau, president del col·legi de periodistes de Girona, que van ser els encarregats de conduir l’acte. 

També volem donar les gràcies per la participació de l’Helga Nuell, directora dels serveis territorials del departament de drets socials a Girona, a la Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, en Joan Martí, alcalde de Santa Coloma de Farners i en Miquel Noguer, president de la diputació i alcalde de Banyoles que van ser els encarregats d’entregar els guardons a les empreses premiades.

Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, va premiar a Toni Pons pel seu creixement empresarial. Joan Martí, alcalde de Santa Coloma de Farners va premiar a Maria Trias de Galetes Trias i Miquel Noguer, alcalde de Banyoles va guardonar a Dolors Callís de Liderou S.L. per la seva excel·lència empresarial.

També vam fer entrega dels diners aconseguits en aquest projecte solidari destinats a la Fundació Astrid 21: un xec de 13.000 €!!!! 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Si entreu a l'enllaç podeu accedir a totes les fotos de l'esdeveniment que ha fet el nostre associat Toni Vilches Fotografia : Fotografies segon sopar

Tornar al llistat de noticies

Contacte