Hotels Ultonia, primera empresa de Girona en obtenir l'etiqueta de viatges sostenibles a Booking i el certificat ISO 14001 en gestió mediambiental


13/01/2022

A finals del 2021, el nostre associat Hotels Ultonia va obtenir el certificat ISO 14001 en gestió mediambiental. Hotels Ultonia són conscients de la problemàtica mediambiental i és per això que van desenvolupar una nova política ambiental per tal d'introduir millores i accions de respecte a l'entorn:
- Millora contínua del sistema de Gestió Mediambiental.
- A més de la protecció del medi ambient, s'apliquen accions preventives en processos interns, com la cura de l'eficiència energètica de l'establiment, la instal·lació d'un punt de reciclatge a l'hotel, la supressió d'envasos d'un sol ús, la conscienciació dels clients i el lideratge, a escala local, per fomentar accions sostenibles.
- Compliment de tots els requisits legals i altres requisits lligats a la protecció del medi ambient.
- Accions concretes com promoure el consum saludable i de proximitat, fomentar la vida activa i saludable entre els nostres clients, reducció dels residus plàstics, creació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, creació d'un servei de taxi sostenible per a clients, creació de centrals hidroelèctriques pròpies.

Paral·lelament, a finals del 2021 la plataforma d'allotjaments Booking llança la primera etiqueta de Viatges sostenibles per oferir una alternativa d'estades respectuoses amb el medi ambient. El programa va dirigit a tota mena d'allotjaments i s'adapta a les seves particularitats.

Per aconseguir l'etiqueta els allotjaments han de complir algunes de les 32 mesures que la companyia ha establert, englobades en cinc àrees clau: els residus, l'energia i els gasos d'efecte hivernacle, l'aigua, el suport a les comunitats locals i la protecció de la natura.
Els clients de booking podran veure l'etiqueta de "Viatge sostenible" als allotjaments que l'hagin obtingut, a més d'un resum de les pràctiques que realitza cada allotjament concret.

Per totes les mesures aplicades del certificat ISO 14001, Hotels Ultonia ha estat inclòs dins dels allotjaments que formen part del Programa de viatges sostenibles. Així els usuaris de Booking podran tenir en compte el compromís amb l'entorn en decidir l'allotjament que trien per al seu viatge.

Des del Cercle Empresarial celebrem aquest reconeixement al nostre associat Hotels Ultonia a més de la tendència cap a la millora i conscienciació del respecte al medi ambient per part de l'empresariat Gironí.

Tornar al llistat de noticies

Contacte