Perspectives per al 2023


02/02/2023

Les perspectives econòmiques per a la província de Girona en el 2023 semblen positives. La indústria turística, que ha estat una de les més afectades per la pandèmia de COVID-19, es recupera lentament i s'espera que la demanda augmenti a mesura que la situació sanitària millori. Així mateix, la indústria agroalimentària de la província també continua sent una font important de creixement econòmic. El sector del comerç també s'espera que recuperi els nivells d'activitat previs a la pandèmia. En general, les perspectives econòmiques per a Girona en el 2023 són positives, amb una recuperació gradual de les activitats econòmiques a mesura que la situació sanitària millori. S'espera un augment en la demanda de béns i serveis, la qual cosa proporcionarà noves oportunitats per a les empreses a la província de Girona.

 

Com que nosaltres, al cercle empresarial tenim presència en una gran varietat de sectors diferents, hem demanat als nostres associats del Cercle Empresarial que ens enviïn les seves perspectives d'aquest 2023 i aquestes han estat algunes de les respostes:

A Arimany Viatges ens mantenim ferms donant alternatives i solucions als nostres clients que volen seguir viatjant dintre de les limitacions i restriccions amb les quals encara ens trobem arrel del covid19 i la disminució de vols comercials. El nostre objectiu és seguir treballant fort oferint nous destins, mantenint-nos actualitzats i donant el valor afegit del seguiment i proximitat amb els nostres clients, amb l'objectiu d'arribar als creixements del 2019. Viatjar cada cop més és una activitat de primera necessitat i nosaltres mantenim l'entusiasme per poder ajudar als nostres clients a fer realitat els seus somnis.

A Dermatologia Integral Girona esperem ser el centre referent en dermatologia a Girona i de confiança per a tothom que vulgui tenir cura de la pell, oferint tota l'experiència de l’equip i atenció personalitzada.

Nosaltres tenim nova oficina, nova imatge corporativa i noves il·lusions amb Empenta Formació

Les meves previsions per enguany, són les de seguir creixent i consolidar-me com a paisatgista artístic de referència en projectes únics i especials i de qualitat; tant a casa nostra com a l'estranger, a on hi tinc alguns projectes molt interessants a punt de rebre la confirmació. (Marc Grañén, paisatgista artístic)

 

En conclusió, el futur es veu prometedor per a les empreses en 2023 i més enllà, especialment per a aquelles que estiguin disposades a innovar i adaptar-se als canvis. L'economia diversificada, la tradició empresarial, el turisme i la cultura local, el talent i la comunitat empresarial unida són factors positius que impulsaran el creixement empresarial a la regió de Girona.

Tornar al llistat de noticies

Contacte