Sopar Solidari en benefici d'Astrid 21


08/03/2023

 

Tots els ingressos generats en l'organització d'aquests esdeveniments es reinverteixen en la comunitat a través d'una entitat triada entre els nostres socis. Enguany, els membres i associats del Cercle Empresarial s'han unit a la iniciativa de la Fundació Astrid 21.

Des del Cercle Empresarial estem entusiasmats d'anunciar que el pròxim 5 de maig del 2023 es durà a terme el segon sopar benèfic en benefici de la Fundació Astrid 21. Aquest sopar solidari és una iniciativa per a ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down o discapacitat intel·lectual a través dels serveis que ofereix la Fundació Astrid 21.

 El Cercle Empresarial convida a tots els socis i empresaris de la província a unir-se a aquesta iniciativa solidària per a recaptar fons destinats a la Fundació Astrid 21. Els beneficis obtinguts en el sopar seran lliurats a la fundació per a contribuir al desenvolupament dels seus programes i serveis.

En el Cercle Empresarial, creiem que és la nostra responsabilitat contribuir a la nostra comunitat i fer el que puguem per a millorar la vida d'aquells que ho necessiten. El sopar benèfic del 5 de maig és una oportunitat perfecta per a unir-se a nosaltres en aquest esforç i marcar una diferència real en la vida de les persones que la Fundació Astrid 21 ajuda.

Tornar al llistat de noticies

Contacte