Unió amb PIMEC: Beneficis per al creixement empresarial


23/02/2023

Des de fa una setmana, la nostra organització pertany a la PIMEC (Petites i mitjanes empreses de Catalunya). Això significa que ara podem aprofitar els molts beneficis que ofereix aquesta associació, com a informació actualitzada sobre les últimes notícies i tendències empresarials, formació per a millorar les nostres habilitats i competències, descomptes en diversos productes i serveis, i molt més.

PIMEC és una entitat empresarial que representa i defensa els interessos de les micro, petites i mitjanes empreses (Pimes) i els autònoms de Catalunya. La voluntat de PIMEC és sensibilitzar i treballar perquè la política econòmica estigui pensada per afavorir el desenvolupament de les pimes i dels autònoms, el principal teixit empresarial de Catalunya, ja que representen més del 99,8% del total d'empreses, el 70% de l’ocupació i el 65% del PIB del nostre país. 

El seu objectiu és ajudar les empreses a prosperar i créixer, oferint a les pimes tots els serveis i eines útils que ajudin a fer-les més fortes i que les permetin competir amb èxit en un mercat global i cada vegada més exigent. 

Alguns dels serveis que ofereix PIMEC inclouen assessorament en matèria legal, fiscal i laboral, formació i capacitació en àrees clau de negoci, accés a subvencions, i una àmplia gamma d'eines i recursos per a ajudar les empreses a millorar la seva productivitat i eficiència. 

Ens sentim molt orgullosos d'unir-nos a aquesta associació i esperem que aquesta col·laboració ens brindi moltes oportunitats de creixement i èxit en el futur.

Tornar al llistat de noticies

Contacte