1r sopar benèfic del Cercle Empresarial Girona a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple

El passat divendres 20 de maig vam celebrar el Primer Sopar Benèfic del Cercle Empresarial a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple.
Com que aquest era el nostre primer sopar benèfic estàvem una mica nerviosos perquè tot sortís bé, però el resultat va superar les nostres expectatives.
Al sopar hi vam assistir 190 persones que vam omplir l'espai que ens havia reservat el Castell de Sant Gregori. El sopar que ens preparava Restaurant Mimolet amb la col·laboració d'Events Òpera, va ser espectacular i l'ambient que es respirava va ser genial.

El Cercle va voler aprofitar l’ocasió per fer un reconeixement a diverses empreses Gironines que són un exemple d’èxit i bona feina.
Vam premiar a Pere Cornellà de Cafès Cornellà, per la seva trajectòria empresarial, a Elisabet Cañigueral de Costa Brava Mediterranean Foods pel seu creixement empresarial i a Miquel Gotanegra de l'Associació de Càmpings de Girona per l'excel·lència empresarial.

Com a colofó final vam entregar un xec dels 5000 € aconseguits en aquest projecte solidari, a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Estem molt contents amb els resultat d'aquest projecte i amb moltes ganes d'iniciar un nou projecte de cara al 2023

Veure les fotos del sopar
Veure vídeo del sopar

Contacte